A Kapriolnak már 90 éves történelme van, több, mint 4.000 katalógusterméke, több, mint 40 országban elismert márka (Olasz, Német, Horvát, Montenegro, Románia, Szlovákia, Bosznia-Hercegovina, Magyarország..), nemzetközi színvonalúvá vált.

Az alapító, Alessandro Morganti 1927-ben gyártott első kalapácsaitól folyamatosan nőtt a cég, mely az olaszországi és világszerte az építőipar élvonalában tevékenykedik. Ma termékeink a szerszámoktól a ruházatig, az egyedi védőfelszerelésig terjednek, melyet kifejezetten az építőipar számára terveztek.

A Kapriol márka a minőség és a biztonság, az innováció és a megbízhatóság szinonimája. A kéziszerszámok, az elektromos kéziszerszámok, a munkaruhák és a munkavédelmi eszközök a gyártást megelőzően alapos átvizsgáláson mennek keresztül annak meghatározására, hogy mely feltételek szükségesek a napi teljesítményhez.

A Morganti márka évtizedek óta sikeresen ötvözi az innovációt és a tapasztalatokat, fáradhatatlan elkötelezettségét vállalati tulajdonsággal ruházza fel. Most a Kapriol márka vitathatatlanul piacvezető az olyan termékek számára, amelyek az építőipar számára nélkülözhetetlen eszközök teljes körét lefedik.

  1. Kéziszerszám (kalapács, kőműves szerszám, mérőeszközök, ácsszerszám, ásáshoz, övtáskák)
  2. Munkaruha (kabát, pulóver, póló, overál, nadrág, cipő, aláöltöző, zokni, sapka, öv)
  3. Munkavédelem (hámok, karabinerek, alpin munkaeszközök, rögzítéstechnika, sisak, kesztyű /nehéz fizikai munkához, ált. karbantartáshoz, barkácsoláshoz, vegyi anyagokhoz/, védőszemüveg, elsősegély, pormaszk, fülvédő)